Section Heading

Το καλύτερο έχει συμβεί σε φίλο που η ζωή τον οδήγησε να "δουλεύει" σε εταιρία προστασία ζώων η κάτι τέτοιο γυρνώντας σε σπίτια και προσπαθώντας να πείσουν ανυποψίαστους πολίτες να γινουν συνδρομητές .
Η οδηγία του υπεύθυνου ο οποίος πήγε μαζί του πρώτες μέρες να του δείξει την "δουλειά" ήταν να προσπαθούν να μπούνε μέσα στο σπίτι ...γιατί έτσι έχουν πιο πολλές πιθανότητες να πείσουν τον πελάτη.
Σκανε σε σπίτι .. ανοίγει την πόρτα ελαφρώς και βγάζει το (πάνω) κεφάλι μονο .. τύπος στα 45 .
Είμαστε από κει ...η μπλε φάλαινα έτσι ...το γκρι δελφίνι αλλιώς ..να περάσουμε να σας κάνουμε μια ενημέρωση ....εεεεε ναι περάστε ....free Πελέ ο τύπος .
Με πετύχατε λίγο περίεργα λέει ....δεν πειράζει λένε αυτοί ...να σας φέρω κάτι ...ναι ένα νερό ...και πάει στην κουζίνα για τα νερά και δεν ντύνεται ... γυρνάει πάλι έτσι γυμνός με δύο ποτήρια νερό .
Του κάνουν ενημέρωση και ο τύπος είναι με το ριπαπα έξω ..οπότε σε κάποια φάση τους λέει ....θέλετε να παίξουμε μια μαλακια όλοι μαζί ?
Και ο υπεύθυνος δείχνοντας ψυχραιμία και επαγγελματισμο λέει ....όχι κύριε δεν χρειάζεται ...και συνεχίζει ο θεός ...ναι οι φάλαινες και τα δελφίνια έτσι κτλ κτλ κτλ
Υγ. Ναι ήπιαν απ' το νερό ενώ το στοίχημα το είχε φραγμένο ότι ο τύπος έκανε το ριπαπα του φακελάκι τσαγιού στα ποτήρια .

Ανέβηκε από manthos_thess

Section Heading

submit photo
Κλείσιμο

Συλλέγουμε Δεδομένα σας.

Περισσότερα